lipca 14, 2014
Różany cukier
Witajcie kochani! Jak weekend spędzaliście? Ja miałam szczęście, na spacerku znalazłam ostatnie płatki dzikiej róży. To mój ulubiony zapach jeśli chodzi o kwiaty. W tym roku przegapiłam zbiory i musiałam się zadowolić taką ilością. I co zrobiłam? Utarłam cukier z płatkami i zamknęłam zapach lata do słoiczka. Będzie do herbatki na jesienne wieczory, zapach i smak jest cudowny. Aktualnie jestem przeziębiona i się kuruję, a do cukru mnie ciągnie jak nigdy..:)) Pozdrowienia!
To jeden z moich ulubionych zapachów. Szukam takich perfum;-) Świetny pomysł. Ja w weekend wróciłam z Wawy z radiologii Wiki, ale wczoraj miałam okazję kilka godzin spędzić w Toruniu, nacieszyć się pięknem tego miasta, zjeść pyszne gofry i na chwilę cieszyć się słonkiem;-)
OdpowiedzUsuńTeż uwielbiam zapach dzikiej róży.U mnie w domu od zawsze robi się w ten sposób z płatków zapasy na zimę i potem je dodaje do pączków czy drożdżówki,są rewelacyjne .
OdpowiedzUsuńPozdrawiam słonecznie:)
Robiłam tydzień temu ale jeszcze nie pokazywałam na blogu
OdpowiedzUsuńAle musi pięknie pachnieć :) nigdy jeszcze nie miałam okazji próbować takiego cukru :) ale na pewno jest pyszny :)
OdpowiedzUsuńMusze tez zrobic, zapach pewnie cudny☺
OdpowiedzUsuńAle fajny pomysł:) muszę sobie taki cukier stworzyć:)
OdpowiedzUsuńMniam, chętnie bym taki cukier spróbowała... U nas jakoś dzikie róże tylko przy drodze rosną. Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńna pewno pięknie pachnie ;)
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł. Słyszałam kiedyś o płatkach i różach w cukrze ale różany cukier to dla mnie nowość ;)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
A to może być ciekawe .. mm.. kusisz! :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam :*
DECU Style